GOOGLE ADS

DET BESTE VERKTØYET FOR ANNONSERING PÅ NETT

Tjenester
Vi bygger opp, optimaliserer og vedlikeholder din Google Ads konto

Ikke alle bedrifter har muligheter til å ha en fullverdig markedsavdeling på huset, og ikke minst en Google annonseringsekspert. Vi setter opp avtale som passer deg og din bedrift best mulig, og jobber for å gi deg økt lønnsomhet.

Vi setter opp struktur og innhold for søkekampanjer etter budsjett, optimaliserer underveis og følger opp resultatsrapporter. Under dette ligger budjusteringer, kontroll av søketermer, samsvarstyper, negative søkeord, justering på demografi, geografi med mer. 

For deg som ønsker å vise bannere i Google sitt displaynettverk. Vi setter opp kampanjer og innhold, optimaliserer og rapporterer resultater underveis. Her ligger fokus på plasseringer, demografi, geografi og budjusteringer. 

For deg som ønsker å annonsere med film på Youtube, kan vi sette opp filmkampanjer i Google Ads. Vi kan også bistå med produksjon og redigering av filmsnutter. 

Når du ønsker at produkter skal vises i produktkarusellen øverst i søk på Google. Dette er en mer avansert og tidkrevende prosess. Vi setter opp struktur, kvalitetskontrollerer feed og innhold, og justerer produktsynlighet og søkeordstriggere underveis.

Drifter du Google Ads kontoen din selv, eller har hjelp fra et annet reklamebyrå og ønsker å kvalitetskontrollere deres arbeid? Vi kan analysere arbeidet som er utført og gi en rapport på potensielle forbedringsmuligheter. 

Hvis du selger produkter eller tjenester som folk søker etter, er Google Ads det første stedet du skal annonsere.

Med Google Ads (Tidligere Google Adwords) har du mulighet til å nå personer som allerede er søkemodus etter produktene / tjenestene du selger. Disse personene sitter med lommeboka åpen, klare for å finne det rette stedet å handle. Alt du trenger å gjøre, er å vise deg frem. Høres bra ut?

Det ligger så klart mer bak dette. Du må ha de rette produktene til de rette betingelsene. Og du vil møte konkurranse fra andre på annonseplattformen. Men setter du opp Google Ads på en god måte, samt har nettsider med høy kvalitet, vil du kunne konkurrere til en rimeligere krone samt få flere klikk. 

Google Ads fungerer slik at man kjøper synlighet basert på søkeord eller søketermer som folk søker etter i Google. Systemet er bygget opp som en auksjon, og man betaler kun når noen klikker på annonsen din. La meg forklare på en svært forenklet måte: 

Si at du skal selge en flott rød hatt. Du har 2 andre konkurrenter som også selger den samme flotte røde hatten. Så dere alle tre logger inn på Google Ads og setter opp en annonse som skal vises når folk søker etter røde hatter. 

Hvis nettsidene til alle tre er 100% like, vil den som byr mest per klikk på søket etter “rød hatt” få 1. plassering, den som byr nest mest får neste plassering osv. 

Men nettsidene er jo ulike, tekstene i annonsene er ulike og det søkes etter røde hatter på uendelig mange måter, som f.eks. “liten rød hatt”, “kul rød hatt”, “røde hatter” osv. I tillegg er det søk etter “røde hatter gis bort”, og det søket ønsker jo ikke du å være synlig på, da du skal selge hattene. Søkene kan altså være relevante og totalt uinteressante for din bedrift. 

Det er her vi kommer inn. Med over 10 års erfaring i Google Ads plattformen hjelper vi deg med å sette opp kontoen din, lager mappestrukturen, bygger søkeordskampanjer og optimaliserer underveis. Vi passer på at du får synlighet på de rette søketermene til en god pris, samt at du ikke betaler for søk som ikke er relevant for din bedrift. 

Vi gir gjerne opplæring også, slik at du i større grad kan styre showet trygt og godt. 

SER DET SPENNENDE UT?

TA KONTAKT NÅ - SÅ FINNER VI VEIEN VIDERE SAMMEN