Film og foto

Skap en identitet til bedriften din som selger

Start video

Når du skal vise deg frem

Film og foto, det viktigste punktet for å selge på nett – og samtidig det punktet svært mange bedriftsledere ser på som unødvendig eller sløsing av kroner.
De kunne ikke tatt mer feil. 

Vinnerne i dagens marked flytter større deler av markedsbudsjettet til produksjon av innhold, og henter det igjen på lavere annonsekostnader og økt konverteringsfrekvens. Taperne? Jo de publiserer mengder av dårlig til ok innhold, bruker altfor mye kroner på å få rekkevidde – og opplever dårlig konverteringsfrekvens. Feiler du på produksjonen av innhold så øker kostnadene for hvert eneste steg videre. Og du selger ikke varene dine.

Dette er egentlig veldig enkelt:
Brukerne du ønsker å nå på annonseplattformene ser ekstreme mengder av bilder hver eneste dag, og engasjerer seg kun med innhold som skiller seg ut. Ved å lage innhold som engasjerer gjør du annonseplattformen en tjeneste ved å øke brukertiden, som returnerer tjenesten ved å senke annonsekostnadene dine og gi deg økt rekkevidde per krone. 

Dette kan vi gjøre for deg

Foto

Bilder til nettsider, print, sosiale medier og annet. Forbered deg på å stå opp tidlig for bilder i det beste lyset 😉 

Vi reiser landet rundt for de rette oppdragene!

Film

  • Produksjon av korte reklamefilmer, videologger (vlog), filmer til sosiale medier med mer.  Inspirerende filmer som vekker følelser, gir engasjement og selger. 
  • Videograf / redigering av film (Adobe Premiere Pro)
  • Utleie av kamerautstyr (Sony Alpha & Gmaster)

Film- og fotoppdrag

Vi bruker moderne utstyr som håndterer både filming og foto, og leverer derfor som regel begge deler i samme oppdrag. Du slipper dermed å leie inn separat videograf og fotograf til samme prosjekt.

Vi er basert i Drammen, men kan ta oppdrag over hele landet samt utlandet. 

Noen utvalgte bilder

SER DET SPENNENDE UT?

TA KONTAKT NÅ - SÅ FINNER VI VEIEN VIDERE SAMMEN