Vi hjelper bedrifter med å lykkes på nett.

Det som skiller oss ut fra andre, er at vi har vært i dine sko tidligere.

Villere Media AS er et moderne markedsbyrå basert i Drammen med erfaring fra drift på nett siden 2007. Vi bistår bedrifter med forretnings- og produktutvikling, strategi, markedsføring og innholdsproduksjon. Dette gjøres med et helhetlig bilde av bedriften som utgangspunkt, for å sikre lønnsomme prosjekter. 

I navnet vårt ligger det at vi er litt villere. Vi liker å si at prinsippene for å drive bedrift er det samme nå som for 100 år siden, men metodene er annerledes. I dagens marked må man tørre å satse, fornye seg og bli med på trendene som kommer. Alt går raskere enn før, og man må være litt villere for å ikke falle bak de andre.  

Eier og daglig leder i bedriften er Lasse Christoffersen, som besitter over 12 års erfaring med drift på nett:

  • Startet X-life AS i 2007, var eneste eier frem til bedriften ble solgt i 2016. X-life var på sin tid en av Norges største pure players innen netthandel i Norge, og vant pris som “årets beste nettbutikk” fra Klarna. (X-life hadde 68 MNOK omsetning i 2014, og sendte da ca 120 000 ordrer årlig, stab på 20 personer) 
  • 4 styrelederverv og rolle som daglig leder i et selskap overordnet 4 bedrifter med fysisk og online butikk – totalt omsetningsvolum på ca 200 MNOK     
Kontakt oss

Send oss en mail da vel

lasse@villere.no